REMOVE ADS
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Running LEan

  1. #1
    Not so Newbie Chris Johnston is very helpful round here
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    30

    Running LEan

    Hi all,

    I put the intercooler and pipes back on the Exa N12 and the car is running lean. It will idle and rev ok but when i drive it ether goes lean or it splutters.
    It has a fuel reg that i have looked at but that does nothing.......

    Cheers,

    Chris

  2. #2
    Boost is addicting!! LiquidNeon is someone we respect LiquidNeon's Avatar
    Join Date
    Jul 2003
    Age
    34
    Posts
    794

    I dunt remember if your E15et's have regulars Mass airflow sensors or not but check for a leak between the mas and the turbo. USUALLY if you hook up intercoolers wrong and are blowing air out you would run rich, but you could check the whole intake system.
    Daily 2000 'yota echo 40mpg!
    fun ca18det pulsar nx
    USA, east coast

    Liquid Neon is readily available at $2 per liter!

  3. #3
    Not so Newbie Chris Johnston is very helpful round here
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    30

    It was the lambard wire for the exhaust sensor opened the plug put it back sprayed the ecu plugs woth WD40 and bam all good

  4. #4
    We live in an age of unparalleled opportunity for innovation. We’re building more products than ever before, but most of them fail — not because we can’t complete what we set out to build, but because we waste time, money, and effort building the wrong product.

+ Reply to Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts